OPTIGÉP OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter

Az OptiCorn adapter fix vázzal 2, 4, 5, 6, 8 és 12 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm sortávval és OptiCorn CS adapter összecsukható változatban 6 és 8 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm-es sortávval minden kombájn típushoz, magas minőségben.


Kiemelt jellemzők

A betakarítás és szárzúzás egy menetben történik.

Könnyű kezelhetőség.

Bármely típusú kombájnra adaptálható.

Egyszerű csatlakoztathatóság a kombájnhoz.

Minimális karbantartásigény, alacsony üzemeltetési költség.

Nagy területteljesítmény, központi elektromechanikus törőlécállítás.

A törőhengerek speciális csapágyazásai napi karbantartást nem igényelnek.

A törőegységek túlterhelés elleni védelmét soronként egy-egy biztonsági kapcsoló biztosítja.

Munkasebesség: 6-10 km/h.

Termék jellemzők

A minőségi, magyar gyártmányú OPTIGÉP OptiCorn adapter fix vázzal 2, 4, 5, 6, 8 és 12 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm sortávval rendelhető. Az OptiCorn CS adapter összecsukható változatban 6 és 8 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm-es sortávval rendelhető.


A kukorica betakarító adapterek a teljesérésű kukorica betakarítására szolgálnak. A törőhengerek hatékony szárlehúzást biztosítanak, és kialakításuknál fogva hatékonyabbá teszik a szárzúzó munkáját is. Szilárd szerkezeti kivitel, hatékony teljesítmény és könnyű karbantarthatóság jellemzi. A szárzúzó a szármaradványokat és a sorok közötti gyomot egyaránt lezúzza, a zúzalékot szétteríti a tarlón. Szárzúzáskor a szármaradványok 90%-a 6 cm alatti méretű. Az adapter kétoldali meghajtással rendelkezik, melyet kardántengely közvetít a kombájn ferdefelhordójáról.

 

A törőegységek és a behordó csiga meghajtása lánccal történik. A gyűjtőcsiga túlterhelés elleni védelmét egy súrlódó tengelykapcsoló, a törőegységek túlterhelés elleni védelmét pedig soronként egy-egy biztonsági kapcsoló biztosítja. A hajtás egyszerű szerkezete könnyű karbantarthatóságot, a beépített biztonsági tengelykapcsoló nagy üzembiztonságot tesz lehetővé. Az adapter egy speciális kapcsolókerettel bármelyik kombájntípus ferde felhordójához csatlakoztatható. A kapcsolókeret kiválasztásához a kombájn pontos típusjelét és gyártási évét kell megadni.

 

Rendelhető opciók:

  • Extra oldalmagasító
  • Forgócsigás sorválasztó
  • Szártaposó
  • Napraforgó szett
  • Dakromátos lánc
  • Talajkövető
  • Váltóhajtómű
  • Háló

Bemutató videók

Kompatibilis gyártók