ZIEGLER Flex Profi szója adapter

ZIEGLER Flex Profi szója adapter Claas C- és Vario, valamint Deutz-Fahr gabona adapterekhez, 5,1m munkaszélességtől. Magas minőség, kiváló betakarítás még egyenetlen talajon is.


Kiemelt jellemzők

Schumacher kaszameghajtás és vágómű.

A lengőkarok laprugókra támaszkodnak és 5 irányban állíthatók +/- 6°.

Az átvezető lemezek magas minőségő rúgóacélból (C75) készültek, beépített kőfogóval.

A csúszótalpak beállíthatók.

Keskeny meghajtó oldal a bal oldalon (max. 250 mm).

A meghajtó tárcsa az eredeti meghajtással egy síkban fut.

Könnyű fel- és leszerelhetőség.

Előfeltétel: a ferdefelhordó magas forgási pontja (legalább 800/65/32 kerékméret)

Claas C- és V- szériás, valamint Deutz-Fahr adapterekhez rendelehető.

A kaszasín rugalmassága 10-15 cm.

Termék jellemzők

A szójabab betakarítása gyakran nagy kihívások elé állít bennünket. Erősen dőlt közegben, vagy nehéz megközelíthetőségnél gyakran teljes hüvelyek maradnak vissza a tarlón. Nem ritka a hektáronkénti 500 kg veszteség sem. A minőségi, német gyártmányú ZIEGLER FLEX PROFI szója adapter erre kínál megoldást! A kaszasín alacsony elhelyezkedése és a mértéktartó, konstans munkasebesség segítségével jelentős többlethozamot érhetünk el. A kaszapengék és a Pro-Drive meghajtás a Schumacher vágómű része.

 

A rendkívül praktikus csatlakozásnak köszönhetően a fel- és leszerelés gyors és egyszerű. Az opcionálisan rendelhető állványnak köszönhetően a szállítás- és tárolás is könnyen megoldható. A csúszótalpak egyenként állíthatók, továbbá a lengőkarok laprugókra támaszkodnak és 5 irányban állíthatók +/- 6°. A kombájn védelméről az átvezető lemezek mögé beépített kőfogó gondoskodik. Claas C- és Vario, valamint Deutz Fahr vágóasztalokhoz rendelhető, 5,1 m munkaszélességtől.

 

Opcionálisan rendelhető:

  • szállító- és tárolóállvány

Kompatibilis gyártók