ZIEGLER Repce toldatok

Repce toldatok mechanikus, elektromos és hidraulikus kivitelben is, minden vágóasztal típushoz, 6,0 m – 9,15 m munkaszélességig. Könnyen le és feleszerelhető, könnyű kivitel, magas minőség, hosszú élettartam.


Kiemelt jellemzők

Robosztus, önhordó konstrukció, mégis könnyű kivitel.

Beépített hidraulika egység.

Elektromos, hidraulikus és mechanikus kaszákkal is.

Gondozásmentes kaszahajtómű.

Schumacher-vágórendszer egyenként csavarozott kaszákkal.

Minden forgalomban lévő vágóasztalhoz illeszthető.

Gazdaságos, hatékony, könnyen felszerelhető.

Termék jellemzők

A repcebetakarítás területén a németországi ZIEGLER a világon piacvezetőként gyártja professzionális repce toldatait, melyek rendkívül széles modellválasztékban készülnek 6,0 m – 9,15 m munkaszélességben és a forgalomban lévő minden gabona adapterre felszerelhetők.

A repcetoldatok felszerelése a különböző gyártók modelljeire rendkívül egyszerű és semmilyen speciális szerszámot nem igényel.

A repcetoldat aratás közben is rendkívül hatékony, mivel segítségével minimális szemveszteséget lehet elérni. A toldat vágóasztaléval azonos munkasebessége, valamint az oldalfelépítmény és -kaszák minimális kilengése tovább növeli az eszköz hatékonyságát.

 

Alapfelszereltség:

Minden ZIEGLER repcetoldat szériafelszereltségben két mechanikus, vagy egy elektromos ill. hidraulikus jobb oldali kaszával rendelkezik, mely esetben a bal oldali kasza is rendelhető. A toldatok minden forgalomban lévő gabona adapterhez illeszthetők, beleértve a Claas Cerio családot is. A repcetoldat alsó kaszaműve Schumacher kaszaujjakkal és egyenként csavarozott speciális, 10,4 cm hosszú dupla-pengékkel van szerelve a legjobb vágási minőség elérése érdekében. A repce oldalkaszák 1,35 m teljes magaságban vágnak és minden pengéjük horganyzott. A toldat könnyen felszerelhető, köszönhetően az ékszíjhajtásnak és a négy integrált gyorsfeszítőnek.

 

Rendelhető opciók:

  • Repce oldalkasza (baloldali / hidraulikus vagy elektromos)
  • Oldalkonzol és felfogató szett baloldali repce oldalkaszához

Technikai adatok, ajánlatkérés:

Munkaszélesség Mélység Magasság Súly
600-699 cm135 cm150 cm400 kg-tól
700-799 cm135 cm150 cm-
800-915 cm135 cm150 cm750 kg-ig

Kompatibilis gyártók