ZIEGLER Vágóasztal-szállító kocsi

ZIEGLER vágóasztal-szállító kocsi a biztonságos és praktikus közlekedéshez a betakarítás alatt. Négy féle kivitelben: 1 tengelyes, 2 tengelyes (2WT) forgózsámolyos, 4 kerekű kormánycsuklós (4WT) és Tandem. Magas minőség, pontos illeszkedés, egyszerű használat.


Kiemelt jellemzők

4 fajta választható kivitel.

Szinte minden forgalomban lévő vágóasztalhoz.

V-gyorsreteszek a vágóasztal egyszerű rögzítéséhez.

A szín a kombájn színéhez választható.

Tűzihorganyzott tartóelemek és gyorskapcsok.

Flexibilis hátsó lámpatartó, opcionálisan villogóval.

Termék jellemzők

A termékről:

 

Fedezze fel a vágóasztal-szállító kocsik legnagyobb modellválasztékát az európai piacon. Négy alapmodell érhető el jelenleg a kínálatunkban: 1 tengelyes, 2 tengelyes forgózsámolyos, 4 kerekű kormánycsuklós és tandem. Minden modell többféle hosszban, felszereltséggel és kivitelben rendelhető, szinte minden, jelenleg forgalomban lévő vágóasztalhoz.

 

Alapkivitelben minden ZIEGLER (német gyártmány) vágóasztal-szállító kocsi az úgynevezett V-gyorsreteszekkel van felszerelve, amelyek a vágóasztal rendkívül gyors és praktikus rögzítését teszik lehetővé, 300 mm extra állítási lehetőséggel. A tartóelemek és a gyorsreteszek tűzihorganyzott kivitelben készülnek, így biztosítva a korrózióvédelmet. A felfogatószerkezet gyorsan és könnyen hozzáállítható bármely vágóasztalhoz, ezen felül a váz színe felár nélkül a kombájn színéhez illeszkedően rendelhető. Minden ZIEGLER vágóasztal-szállító kocsi szériafelszereltségben az előírt világítással és kerékékekkel kerül szállításra. A behajtható hátsó lámpatartók segítenek elkerülni az esetleges károsodást a vágóasztal le- és felvételénél. Minden kocsi (kivéve Tandem) alapfelszereltségként 10/75-15,3 (14 PR) kerekekkel kelül szállításra. Külön igényre a kocsihoz műszaki-adatlapot is biztosítunk.

 

1 tengelyes kivitel:

A ZIEGLER 1 tengelyes vágóasztal-szállító kocsi max. 7,7 m munkaszélességű betakarító adapterekhez használható, 3,6 t megengedett össztömeggel. Az elcsúsztatható tengelynek, a vertikálisan fokozatmentesen állítható ill. kihúzható vonófejnek és a szabadon állítható tartóelemeknek köszönhetően a modell szinte minden forgalomban lévő vágóasztalhoz és kombájnhoz használható.

 

2 tengelyes forgózsámolyos kivitel:

A ZIEGLER 2 tengelyes forgózsámolyos vágóasztal-szállító kocsi max. 10,7 m munkaszélességű betakarító adapterekhez használható, 6t megengedett össztömeggel. Az első tengelyre szerelt forgózsámoly maximális stabilitást, kis fordulókört és kiegyensúlyozott vontatást biztosít. Az elcsúsztatható tengelynek és a szabadon állítható tartóelemeknek köszönhetően a modell szinte minden forgalomban lévő vágóasztalhoz és kombájnhoz használható.

 

4 kerekű kormánycsuklós kivitel:

A ZIEGLER 4 kerekű kormánycsuklós vágóasztal-szállító kocsi max. 12,5 m munkaszélességű betakarító adapterekhez használható, 6-7,2t megengedett össztömeggel. Az első tengelyre szerelt csukló maximális kanyarstabilitást, kis fordulókört és kiegyensúlyozott vontatást biztosít. A kocsi mindemellett nagy terhelhetőségű is egyben. A szabadon állítható tartóelemeknek köszönhetően a modell szinte minden forgalomban lévő vágóasztalhoz és kombájnhoz használható.

 

Tandem kivitel:

A ZIEGLER Tandem vágóasztal-szállító kocsi max. 9,5m munkaszélességű betakarító adapterekhez használható, 3,6 t megengedett össztömeggel. Az elcsúsztatható tengelynek, a vertikálisan fokozatmentesen állítható ill. kihúzható vonófejnek és a szabadon állítható tartóelemeknek köszönhetően a modell szinte minden forgalomban lévő vágóasztalhoz és kombájnhoz használható. A Tandem kivitel alapfelszereltségben 10.0/80-12 (10 PR) kerékmérettel kerül szállításra.

 

Rendelhető opciók minden ZIEGLER vágóasztal-szállító kocsihoz:

 • Tárolóláda
 • Technikai/műszaki adattábla
 • Lámpa készlet
 • Oldalsó világítás
 • Villogó
 • Állítható vágóasztal-felfogatás
 • Kerekek 22 PR méretben
 • Szerszámosláda
 • Pótkeréktartó kerékkel
 • Mágnestáblák figyelmeztető felirattal

Modellenként rendelhető egyedi opciók:

 

1-tengelyes modell:

 • Rögzítőfék
 • 30 km/h kivitel sárhányóval

2-tengelyes kormányzott modell:

 • Komplett kerék-borító
 • 40 km/h kivitel sárhányóval

4 kerekű forgó zsámolyos modell:

 • Komplett kerék-borító
 • 40 km/h kivitel sárhányóval

Tandem modell:

 • hidraulikus fék

Bemutató videók

Kompatibilis gyártók